Fahri Kur'an Kursu Öğretici Müracaat Duyurusu

T.C.

ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI

İlçe Müftülüğü

Sayı  : B.02.1.DİB.4.01.34.00/                                                                                 27/ 03 /2012

Konu: Fahri Kuran Kursu Müracaat Duyurusu

Başkanlığımız. Kur'an Kurslarında yürütülen yaygın din eğitimi hizmetinden toplumun tüm kesimlerinin etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesini hedeflemektedir. Bu doğrultuda hazırlanan Kuran Kurslarında, hizmet çeşitliliği projesi ile mesai saatleri içinde Kur'an Kurslarına gelemeyen kamuda veya özel sektörde çalışan vatandaşlarımızın iş saatleri dışında veya hafta sonları Kur'an-Kerim ve dinî bilgiler öğrenebilmesi amaçlanmaktadır.

Bu sebeple İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans, İ.H.L. mezunu olan ve İlimiz genelinde Fahri Kur'an Kursu Hocası olarak görev almak isteyenler, gerekli evraklarla birlikte Adana İl Müftülüğüne 27 Mart - 27 Nisan 2012 tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir.

Başvuran adaylar için İl Müftülüğümüz tarafından belirlenecek ileri bir tarihte seçme yapılacaktır.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar:

1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2-Öğrenim Belgesi (Diploma)

3-Yeterlilik Belgesi (Varsa)

Abdullah DEMİR

İlçe Müftüsü

Çukurova ilçe Müftülüğü: Toros Mahallesi Turgut ÖZAL Bulvarı 78191 sokak Engelliler Parkı Karşısı Ramazanoğlu Camii yanı  Çukurova / ADANA Telefon: (0322) 235 07 93- 0762   Fax : (0322) 235 07 94  cukurovamuftulugu@hotmail.com; cukurovamuf@diyenet.gov.tr  www.cukurovamuftulugu.gov.tr

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1889 kez okundu

İlçe Müftümüz
Abdullah DEMİR